GFF15: Allt är oklart

GÖTEBORGS FILMFESTIVAL 2015

Inherent Vice GIFF15

Klarhet är en färskvara, och just nu står den icke i min ägo. Vad jag vet är att jag ska sätta mig på ett tåg imorgon och transporteras till Sveriges framsida för att besöka Nordens största filmfestival, Göteborgs. Väl där ska jag volontärarbeta och bidra med någon form av arbetskraft till produktionen. Hur schemat för festivalperioden ser ut har jag inte kartlagt fullt ut och min planering vad gäller filmvisningar är i detta skede därav obefintlig.

Förutsatt att jag inte fuckar upp totalt och blir utslängd, portad, arkebuserad eller dylikt har jag i alla fall förmånen att kunna glida in på de flesta av festivalens visningar tack vare mitt volontärskap, så i mån av tid ska jag försöka se så mycket som möjligt. Nämnvärt i sammanhanget är att filmtittandet konkurrerar om min tid med även annat arbete (jag och Scott skriver ju numera artiklar för MovieZine) och studier (jag ska ta mig an två kurser som startar i samma ögonblick som festivalen drar igång). Dessutom har jag en slutgiltig C-uppsatsdeadline att förhålla mig till mitt i härligheten.

Vad som ska ta plats på den plattform som är Do You Like Phil Collins? är också oklart, men något i textform ska jag förhoppningsvis kunna pressa fram. Jag ber om att få återkomma i den frågan. Eller ber och ber förresten, jag gör väl vad fan jag vill på den här bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s